LOV

Hejsan!
Super dålig uppdatering här ja.. Men har verkligen inte haft tid. Det underara vädret har fått förgylla mitt liv. Haha. Har ju lov nu, så har inte riktigt tid till att sitta vid datorn & slösa bort min tid. 

Egentligen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Bara tagit det lungt & tagit dagen som den kommer. Ingen stress här inte! Har festtat lite, levt livet & haft det asnice! Jag har till & med blivit moster till en liten pojke. Mitt liv är underbart helt enkelt. Och nu har jag inge tmer & skriva.
Puss:)

Trötter!

Idag har jag varit så sjukt trött. Velat sova hela dagen. Och bara fr att jag fick alla rätt på matteprovet belönade jag mig med två timmars sömn! Duktigt skönt var det. Nu är det några timmars plugg som väntar, sen ska jag allt sova igen!

Don't waste your time on me your already the voice inside my head. I miss you.





En sömnlös natt & många tankar

Inatt har jag knappt sovit någonting. Har varit orlig. Legat & vänt mig, somnat till, vaknat med hemska drömmar. Legat & gråtit i sömnen, vaknat med smink på kinderna. Legat & stirrat i taket. Lyssnat till Ebbas andetag. Hela natten har varit upp & ner. Har vaknat av minsta lilla ljud jag hörde. 
Men allt är bra nu. Inatt kommer jag nog att sova bra!


Jag är ingen soldat.
Jag har inga vapen att ta till.
Det är inga korståg jag vill gå.
Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still.
Jag fungerar inte så.
Jag är ingen soldat, jag tänker inte så.




Sol sol sol!

Solen är framme, & jag ÄLSKAR det! Ska snart ut och plugga i det fina vädret. Orkar verkligen inte. Men skolan är ett måste.. Förresten, idag gick mitt liv i uppfyllelse! Nästan i alla fall. Mamma ringde och sa att jag hade kommit in PRELIMINÄRT (fy vad jag hatar det ordet nu) i Hässleholm, hur bra är inte det?!

Nej, nu ska jag allt ut i det fina vädret :)


Gillar dubbelhakan där ja..

..

EBBA CK LINDHOLM blir bajsnödig av vitlök. Och igår blev hon till och med förstoppad & hon ville ha min hjälp med att pilla ut korven.. Jag gillade inte läget där alltså ..

Sture-P Sture-P!

Ebba dödar mig med sin Sture-P låt. Men jag gillarläget alltså.. Vi kan i alla fall låtsas. 

Jag- Mitt besöksrekord på denna bloggen är 8 stycken!
Ebba- Ojojoj! Kissie nästa ju!
Jag- Hahahhah...

Nej men.. Ikväll ska jag & Filip passa Hilma. Blir en massa mys och god mat. Igår var jag galet sjuk. Trött på att vara det hela tiden. Var sjuk hela förra helgen, och blev sjuk igår igen. TYCKER DETTA KAN SLUTA NU!

Nu ska jag gå. chingeling!

Ny blogg!

Min nya blogg. Ser ut som skit. Gillar det inte.

RSS 2.0