Skolan

Tjena tjena!
Sitter i skolan nu. Har svenska också, orkar inte. Har redovisning om något jag inte kan, känns ju bra! Haha, sån panik.
Började senare idag, typ vid halv 11, om ändå försent, jävla buss. Men det är helt okej.
Är hemma typ vid 5 idag, då ska jag & lillebror åka skridskor. Mys. Nu måste jag gå. Puss

Partypics

Är äntligen färdig med svenskan, skönt! Ligger i min säng nu, ska snart hoppa in i duschen! MEn tänkte bara lägga in lite bilder från igår!
När vi kom hem var det chips & godis, iklädd i enbart en strumpa med, opsi!

Party

Har inte tid & skriva, måste skriva en grej till skolan. Ska vara färdigt till imorgon, lite panik nu. Hehe! Aja, ni får iaf en bild från igår!
image description

Di LEva

Tjenixen!
Sitter återigen på mitt golv & maggan ligger i sängen. Idag känner jag mig som Di Leva, hmm ..
Party ikväll, underbart.

Blabla

Har städat hela dagen, börjar se rätt så okej ut nu.
Tog precis en dusch, doftar jätte gott. För rätt så längesen så köpte jag en lotion, det var limited edition eller avd det ehter. Den finns verkligen ingenstans, blir ledsen .....
Ska iaf på kalas snart. Sedan mysa med min "man"

Andreas Wijk

Finaste killen! Är galet kär!

Dålig uppdatering = vad?

Jo, dålig statestik, haha.
Har inte haft tid eller ork till att blogga. Jag har ahft fullt upp i skolan. Tex idag så hade vi modeller! Det var damklippning för mig. Första gången, så jag var otroligt nervös. Men efter ett tag släppte det. Och resultatet? Jo, ett solklart MVG! Ni kan ju gissa hur glad jag blev.
Sedan jag kom hem har jag legat i min säng & frysit. Ni vet, om man heter Elin så ligger man under två täcken, i trocktröja, strumpbyxor, shorts & tjocka strumpor. Och inte sluta frysa. Sånt man får leva med helt enkelt.
Jaja, för er som vill veta.
Tänkte säga hur jag klippte. Delade in håret i 4 delar. Bakom öronen & mittbena ner till nacken.
Sedan klippte jag helform (Allt hår rakt ner) på allt hår i nacken. Efter det körde jag på ökade längder (uppklippning) Sen gjorde jag lika längder på båda sidorna, sedan lite ökade längder där med. Det blir iaf jätte snyggt.

Fina vän!

Jag har en väldigt fin vän & jag tycker om henne!
Känner mig jätte gullig, för egentligen har jag inte tid & ligga här. Ska laga mat, uuuhhh. Så det ska vara. Puss

I fuck things up & push people away

Vi kan ju säga att jag nyss kommit hem från skolan & jag har haft sååå mycket & göra. Men egentligen har jag legat framför TVn sen klockan 3, då jag kom hem då. Kan vara skönt det med.
Just nu sitter jag på golvet på något konstigt sätt. en arm där, och en arm under, ett ben över osv. (Kul att jag skrev ett BARn över) Oppppaa, min kamera är funnen & är i rätta händer, dock inte min ahänder, börjar bli ledsen!

Konstiga drömmar

God mooooorgon!
Hade jätte konstiga drömmar. Typ bussen till skolan blev gelé & en person som jag inte pratar med längre lelr känner något för var med? Haha. Jag kunde iaf trolla!
Måste verkligen fixa mig. Legat undertäcket med en handuk runt håre, frös som en liten gris när jag kom ut ur duschen. Men nu är väl allt helt ok!!

"Win my heart "

  • Remember little things about me.
  • Take road trips with me
  • Meet me halfway
  • Keep your promises
  • Cook for me
  • Open up to me
  • Take me out on dates.
  • Spend holidays with me
  • Be honest with me
  • Take care of me when i'm sick
  • Teach me new things
  • Play in the snow with me
  • Be my best friend
  • Trust me
  • Be a gentleman
  • Listen to me
  • Take me to disneyland
  • Dance with me
  • Kiss me in the rain
  • Make the first move
  • Hold my hand while you're drivning
  • Don't give up on me
  • Make me feel safe
  • Make me feel special
  • Make me laugh
  • Text me first
  • Hold my hand
  • Spend time with me

Shopping, ups

Tjenatjena!

Idag var nice. Hittade en massa fint, bland annat TVÅ PAR BYXOR!! Hittar aldrig byxor, så det var bra. Lite mobilskal, lite filmer & lite kläder. Bra & ha helt enkelt. Nu är jag jätte trött & vill bara sovz. Så en snabb dusch, sen ska jag bara mysa.
puss!

Knasig dröm

Just nu är jag & shoppar! Treeevligt.
Kom bara & tänka på min dröm inatt. Drömde att jag var gravid, helt galet. Typ en sekunden gick jag ut med att jag var gravid, andra så låg jag hemma & grät för jag visste inte om jag var det helt enkelt. Men det var ändå lite gulligt. Känner dock att det där får vänta några år ...

"Jag tränar inte, jag shoppar"

God morgon på er !
Siiter i min säng, inlindad i mitt stora täcke & fryser som en gris. Vaknade för exakt 20 minuter sen. Sovit i 5 timmar, mår bra!
Idag ska jag iaf shoppa. Mysigt. Sen ska jag fasiken sova. Haha .. Nej, nu måste jag hoopa in i duschen. Puss på nosen!
Blir lite rädd när jag ser mig själv ..

Hamilton

Hallå igen!

Kom nyss hem efter en hel dag i Halmstad. Tog jätte lång tid & köra eftersom det har snöat så mycket. Men jag hade det trevligt. Kollade på Hamilton - i nationens intresse eller något sånt. Sånna filmer är inte min typ eller så, men det var faktiskt riktgit bra, det enda störiga var att den där tjejen dog, men det är väl sånt man får leva med :)
Imorgon ska jag iväg & shoppa, kommer bli kul!
Invigde mina nya skor med!

Men vad vet jag om ensamhet så jag hoppar & trampar på ditt hjärta

Tjenixen!
Va ute en runda igår, men dock glömde jag min kamera där?! Fick verkligen panik när jag kom hem, haha .. Jag hade det trevligt iaf.
Just nu sitter jag på golvet & lyssnar på musik. Ska snart fixa mig. Ska iväg på bio, alltid lika kul!
Puss
Bilden är ca 3 år gammal, sött!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.

Du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge.



Ny tatuering & nya skor!

Tycker att det är så fint att det står balle på min arm, hmm ..
Love it !

SLUTA HANDLA ELIN

Heeeeello my friend!

Ligger i min säng & kollar på Elsas Värld, sjukt bra är det! Har helg ni förövrigt. Jag gillar det!
Stannade kvar lite längre i stan idag, hjälpte Magda att hitta en present till sin bror & sånt, köpte ett par nya skor till mig själv, like it! Hade kunnat visa dom, men orkar helt enkelt inte ta kort på dom, så ni får se dom en annan dag!
Ny mössa med, älskar den. (fråga mig inte varför jag håller den där i handen)
Köpte en sån här fin grej när jag ändå var i farten, bra & ha till sommaren osv.

PANIK

Tjena på er! (Jag är förövrigt snygg)

Har som vanligt varit i skolan HELA dagen. Hade matte i 3 timmar, kände mig rätt död efter bara 4 timmars sömn! På tal om sömn, jag försov mig idag igen & vaknade 30 min innan jag måste gå hemifrån. Lyckat? nej .. Sen hade vi ENTREPENÖRSveckan igen, det tråkigaste jag någonsin kommer göra känner jag. hmm ..Tänkte mest bara skriva/visa vilka ilandsproblem jag har idag! MIN GARDEROB FÖRÖKAR SIG FÖR SNABBT! Har inte plats längre, kan inte stänga min "lådor" har inga galjar kvar, vad gör man nu då ?!

Ser ni?! Jag har ingen plats kvar alls! & jag som ska shoppa i helgen :( (Ja, jag har leksaker i min garderob, det är lillebrors)

God dag!

Tjena snyggingar!

Har inte haft tid & blogga, har varit upptagen hela helgen! Även om jag var nyopererad så var jag ute lite, träffade vänner & så! Men jag mår rätt bra nu, har fått i mig lite mat, men mår så fruktansvärt illa varje gång jag äter, hmm .. Det går väl över :)

Ska egentligen sova nu, ska upp tidigt imorgon, orkar inte.. Har en "entrepenörsvecka" eller vad det nu heter. Galet tråkigt, om jag får säga det själv. Men slutar tidigt imorgon, så det är helt ok!

Nej, ska lägga mig & försöka sova, puss!

Operationen

Tänkte berätta lite hur operationen gick till, för er som vill veta, haha.
Det började med att jag åkte dit så jag var där vid 10 på morgonen. Fick dricka vatten fram till klockan tio. Äta fick jag inte göra. När jag kom till sjukhuset så fick jag byta om till dom fina sjukhuskläderna, skrattade så att jag höll på & dö, troserna var gigantiska! Sen fick jag ligga i en säng. Fick reda på att antagligen ske operationen innan lunch, eller direkt efter.
Tiden gick, jag var så hungrig! Jag satt & löste korsord i många timmar! När klockan närmade sig halv 3 kom äntligen en sköterska och sa att vi skulle ner till operationen, wiho tänkte jag.

Fick sätta på mig en väldigt ful mössa. Sedan la jag mig på en liten säng, eftersom jag frös så la dom en massa filtar på mig. Dom frågade en massa, om jag var allergisk osv. Sedan satte dom en kanyl i armen på mig, och sa "Nu ska du få en struta, du kommer känna dig lite konstig i huvudet av den, men du kommer inte somna"
Jaha tänkte jag, inte så farligt. När den började värka kändes det som om jag låg på ett hav och flöt med vågorna, tillslut började min syn gunga med. Då sa dom godnatt och satte på mig en mask.
När jag vaknade hade jag otroligt ont i halsen. Så kom en sköterska till mig & sa något. Jag klagade på att jag var törstig och ville ha lipsyl. Jag fick några droppar vatten och han som opererat mig kollade i halsen på mig. Sen somnade jag om. Vaknade två timmar senare. Mådde bättre, kunde till och med gå på toa, så jag bad att få komma upp till avdelningen igen, vilket jag fick.
Där var mamma. Det första jag gjorde var att sätta i mina piercingar. Min syster kom också på besök, jag var helt lost. Sen somnade jag igen.
Det var nog allt faktsikt. Min hals ser otroligt äcklig ut nu, håller på att dö nu när jag vet att jag ser ut som jag gör. Jag har itne ätit något sen i tisdags. Har fått i mig en & annan piggelin, lite vaniljglass, men jag vill bara ha MAT!
Bild tagen från google, min hals ser ungefär ut så, äckligt!
image description
Någon timme efter operationen, så sjukt fräsch!

Mår inte bra

Hej på er!
Jag mår inte så jätte bra faktiskt. Jag opererades i onsdags, tog bort mina halsmandlar. Mådde bra i onsdags, kanske för att jag var så otroligt drogad, haha. Jag har inte ätit sen i tisdags, kan ju bara säga att jag är döds hungrig. Har fått i min 3 piggelin och lite vaniljglass. BLIR GALEN, jag ser bara matmatmatmat!
Eftersom jag har så jäkla tråkigt så sitter jag & kollar på massa sidor med kläder, ska beställa hem lite, bara för att det är så fruktansvärt synd om mig!
Kan berätta mer om operationen sen, puss.

God morgon!

Hej på er!

Tänkte mest bara säga att jag inte kommer uppdatera på ett par dagar. Ska iväg idag, kommer hem imorgon. Kommer dock inte må så bra. Mer kan jag berätta när jag mår bra igen.
Ha det bra sålänge, puss !

Galet gamla bilder

Hittade en gammal kamera för några dagar sedan, minnebn kan aldrig bli för många!
Undra vem det där var till? hmm..

Visst skiter jag i dig, men inte i mig

Tjeeena !
Skolan var helt ok, gick runt på stan och väntade på att lektionen skulle börja. Haha..
Jag är iaf hemma efter många om & men. Även om jag är jätte trött och sliten, sov ju bara 3 timmar inatt, så är jag jätte sugen på att städa! Så hela mitt rum ska bli städat nu, känner mig duktig!

Skolstart

God morgon!
Inatt har jag sovit i knappt tre timmar. Kunde verkligen inte sova inatt. Först låg jag & hostade hela tiden, sen blev jag jätte varm, och till sist blev jag galet hungrig & sugen på ostmackor ... En underbar känsla när man vaknade imorse och fick äta ostmackor, haha !

Jag håller iaf på & fixa mig. Tar medicin efter medicin. Måste ju bli frisk, ska göra en liten grej på onsdag nämligen .. Blir galen om jag får vänta några månade till, grr ..
Idag börjar iaf skolan. Börjar vid 12 idag, så vad fasiken gör jag uppe nu? Jo, bussarna går ju inte särskillt bra. Så jag fick välja mellan halv 10 & halv 12. Om jag hade tagit den vid halv 12 så hade jag kommit ca 10 min försent, och det vill jag inte. Särskillt inte första dagen nu efter lovet.
Måste verkligen sticka nu, puss !
image description

Gaaalen !

God morgon!
Vaknade nyss typ, mysigt. En liten bebis kom & väckte mig. Så det har varit mys hela morgonon! Ska snart ta en tur till ica, måste bara göra något galet. Like it.
Puss

Duktig tjej

Har varit vaken i en kanpp timme, har hunnit duscha & äta frukost/middag. Ska snart iväg. Så jag kommer väl uppdatera när jag kommer hem. Puss

Nyvaken

Jag är äntligen vaken! Somnade inte förrens vid 6 imorse. Mamma är inte glad på mig för jag tvingar alla att vara tysta, hihi. Därför sa mamma att hon ska väcka mig klockan 11 imorgon, kommer ju dö big time.
Jag ska iaf snart in i duschen, behöver pigna till lite. Är så sjuk seg. Haha, när jag vaknade så läste jag på facebook att det snöade & allt. Blev faktiskt lite glade, men när jag tittade ut så var det helt grönt? Var är snön är min största fråga nu?

VART HITTAR JAG DESSA ?!

Vart hittar jag dessa skorna? Så ÄCKLIGT snygga ! loooooove crush !

 


Min man & jag

Har precis läst i min nya bok. Läste ungefär 100 sidor, sen sa en röst i mmin hjärna att det är ett bra tillfälle och sluta precis nu! Kände att jag ändå började bli lite rastlös ..

Ligger och diggar till min man (Erik Hassle) så jäkla underbart. Glömmer aldrig när vi stod längstfram & diggade. Gjorde hjärtan och bara älskade livet. Skulle kunna göra om det precis nu. Är alltså galet taggad på något. Vill inte bara ligga hemma hela tiden ........

 

Ny shorta förresten. En morots-shorta till morots-hår !


Bingo Rimér

Hej på er.

Ligger i sängen och kollar på Våra Pinsamma kropar. Rätt intresant. Maggan sov här i natt. Vaknade vid 2 tiden idag. Så lagade vi mat, sen har vi legat & kollat på Skilda Världar.

En kompis kom även förbi & lämnade en hög med böcker. Det är bland annat flickan som lekte med elden, hela den serien. Så jag har en hel del & läsa.

Fick även hem ett litet paket i brevlådan. Glad Tjej.


Trubble is her only friend & he's back again

Tänkte som vanligt börja mitt inlägg med "Jag ligger i min säng", låter osm om jag inte har något liv? Men jag ligger iaf i min säng. Lyssnar på mys musik och spelar Super Mario, välrdens bästa spel.
Har spelat ungefär hela dagen med min bror. Riktigt grymt. Man tröttnar aldrig.
Har inte så mycket mer och skriva, ville mest bara skriva så ni vet att jag lever. Puss!

Störd.

När jag väl tar mig tid & skriva på bloggen att mitt internet inte funkar, så börjar det funka när jag statar datorn. Kändes rätt bra ändå.
Har legat i sängen ungefär hela dagen. Märkte att min jacka var borta när jag vaknade. Tur kom den hem hel. Haha, galet det kan bli.
Om går dagen vill jag skriva något i stil med "En rosa hummer-limousine hämtade upp mig & mitt gäng. Vi åkte till ett hett inne-ställe i stan. Vi skrattade oss lyckliga och på tolv-salget så körde vi lite "Champagne Showers" flaskan kostade bara 5 lax! Framåt gryningen åkte vi hem, glada, bubbliga. Livet var vårt"
Men istället så GICK jag, min familj & Magda hem till familjens kompisar, som dessutom är åra grannar, åt god mat och hade det trevligt. Sedan ställde min mamma upp som taxi, Körde oss till Markaryd, där vi festade en stund. Vi skulle sedan vidare till Strömsnäs och fortsätta festen där. Det blev lite krångel, messa tårar och allt. Till slut åkte jag ensam till Strömsnäs gråtandes och mamma försökte trösta mig så gott som det gick. Min bästa vän mötte mig, jag grät lite till, torkade tårarna och festade loss. Drack det äckligaste vinet någonsin. Tog mig ungefär en halvtimme att gå hem. Vilket brukar ta 5 minuter. Tog 3 timmar för mig och somna. Men somnade med ett leende på läpparna. Kvällen slutade bra iaf!
Jag ligger fortfarande i sängen. Tänker lite. Egentligen tänker jag inte på någonting. Jag är så ful, haha. Ligger & lyssnar på Lars Winnerbäck, tårarna vill bara rinna. Vet inte varför. Därför stänger jag in dom till ett bättre tillfälle. Men det finns nog inte bra tillfällen egentligen. Vill göra något galet. Tatuera mig, pierca mig? Vad som helst. Jag vill dessutom göra något med mitt hår. Tråkigt med långt rakt platt tunnt hår. Galen.

Trött flicka

Hej på er!
Internet på min dator funkar inte alls. Blir galen. Så jag lånade mammas dator nu.

Igår var galet, Somnade inte förren typ 5. Var så sjukt taggad, så det gick verkligen inte att sova. Idag är jag bara trött. För jag vaknade lite tidigt. Men sånt får man ta.

Sitter i soffan nu med lillebror. Ska snart äta en fet pizza. Love my life.

RSS 2.0