Uppsättning

Sitter i skolan nu. Ska snart göra en uppsättning. Svinrygg heter det. Ser enkelt ut. Men det är det nog inte.
Finns med på tumblr !

Nov. 27, 2011

Hemma efter en trevlig dag i vittsjö. Massa skratt & sånt. Ibland är det bra.
Det är galetg kallt & det är världens storm ute. Så jag ligger i sängen med två täcken, en bra bok & massa tända ljus. Hoppas att jag snart kan sova!

Snygg snygg snygg

.. inte jag då
Jag är jätte trött. Har legat i sängen ungefär hela dagen. Ätit choklad & kollat på tv.
Nu ligger jag & lyssnar på underbara Melissa Horn. Jag vill tatuera mig. Kanske en Amy Winehouse på låret, hade varit underbart.

Idol & VD

Ibland har jag bara inte tid & sitta vid datorn. Jag har hjälp mamma. Jag har myst med mina bröder. Jag har kollat idol.
Först nu har jag tid. Men jag har inget & skriva om. Ville mest bara säga att Moa levererar som vanligt, tårarna rann så fort hon öppnade munnen. Vampire Diaries är grymt, kan knappt vänta en vecka för nästa avsnitt. Ibland är livet jobbigt.

Trött flicka

Egentligen borde jag inte sitta vid datorn, men det är så skönt & bara kolla runt. Endast jag som tycker detta? haha .. Jag ska skriva om ett arbete, hur kul som helst, eller? Klockan är 6, och jag är döds trött. Men ändå måste jag vara vaken lite längre än vad jag brukar. För jag somnar så jäkla tidigt så jag vaknar flera gånger under natten & tror att jag har försovit mig och klockan är kanske 3 på natten..
Nu måste jag verkligen skriva det där arbetet, ååhh ..

Tycka synd om sig själv

Känner att jag behöver vara hemma ett par dagar, bara ligga & tycka synd om mig, gråta lite över mig själv. Så trött på skola hela tiden. Skjut mig.

Städar

Hemma tidigt från skolan idag. Slutade vid 1, så har bara umgåtts med min fina lillebror. Städar lite nu. Lyssnar på musik & låter tankarna försvinna någon annan stans. Orkar inte.

-


Något i den stilen


you're somebody's reason to masturbate

Är så fruktansvärt trött, så ligger i sängen nu & kollar på vänner!
Skolan gick bra idag. Hade matte prov i en halvtimme kanske. Sen hade jag en lång rast från 20 i 10 till 10 över 12. Helt ok faktiskt. Sen hade jag bad, dök ner 4 meter, förstår ni 4 METER för att hämta en docka. Galet. Trodde jag skulel dö lite där..
Jag ska iag flugga lite, sen ska jag sova. Mums!

Saw a piece of shit on the ground today, reminded me of you.

Kom hem vid 4 tiden idag, var på party igår. Hade det riktigt skojsigt kan jag ju säga. Gick jätte långt för att kunna sova. Sov dåligt, vaknade trött. Låg i sängen tills jag åkte hem.
Har bara varit allmänt trött. Ska snart sova. Behöver sömnen. Matteprov imorgon & sen bad på eftermiddagen, fun. Skjut mig ungefär.
Kan ju inget annat än att bara skratta åt mig själv, haha.

Shoppa

Hello.
Idag har jag shoppat, inte en massa, men lite iaf. Jag testade nog 100 par skor idag, hittade verkligen ingenting. Blev galen !
Köpte iaf detta ...
Köpte lite kläder nmed, men jag orkar inte, haha

Herrklippning & sånt

SÅG NI DET NYA AVSNITTET AV VAMPIE DIARIES ?!
Det gjorde jag iaf, och jag älskade det. Grät som ett litet barn, haha ...
Ligger och kollar idol nu. Trevligt. Ska sova tidigt idag. Sånt som behövs ibland. Har inte så mycket mer & säga. Tänkte visa vad jag gjorde i skolan idag ::)
image description
image description
En klassisk herrklippning, det kvittar hur många gånger man klipper sig i fingret, det blir ju rätt bra ändå.

He got that super bass

Ligger i min säng & gör läxa, inte alls kul. Men är snart färdig. En massa Nicki Minaj gör att jag klarar allt, haha. Är så fruktansvärt trött, tror jag dör snart.

New look

Både färgat ögonbrynen & ögonfransarna. Amanda passade på & noppa mina gigantiska ögonbryn också, jag trivs iallafall!
image description

-

I'm not good at realtionship
I always manage to find the flaws
sometimes in others
but mostly my own.
I foretell the endings
then go and create the cause
save myself
and end up alone.

-

Sitter i skolan nu, har rast & så. Sedan svenska fram till 3. Jag gillar det inte!
För en gångs skull så var min engelska lärare trevlig idag, haha. Fick göra vad jag ville, underbart!
Sitter i en soffa med Sophie, ger henne lite Vampire Diaries avsnitt, snäll som jag är! Längtar galet mycket till säsong 3 börjar på fredag, underbart säger jag bara.

brr

Iskallt ute.

Vinter

Kom nyss hem från skolan, ligger nu i min säng & fryser, det är alltså galet kallt ute, brr !

God morgon!

Vaknade precis, har bara hunmnit gå på toa, haha..
Är super trött idag, har sovit jätte dåligt. Vaknade flera gånger & kunde inte somna om för att jag hostade osv, sp det har inte många timmars sömn inatt! Nu måste jag fixa mig, för jag ska avra färdig om ca 50 minuter, sen åker jag till bussen.
Puss!

Ta-hand-om-sig-själv

Ganska skönt att ta det lungt hela dagen faktiskt! Hade det trevligt hos min syster med!
Nu när jag har varit hemma så har jag pluggat, duschat & målat naglarna, eller jag håller iaf på med det :) Ligger & kollar på Bäck. Treevligt.
Innan jag åkte hem till syster!

God morgon!

Har precis fixat mig & ätit frukost, ska snart hem till min syster för lite mat & sånt!
Klänningen som jag köpte i fredags, älskar den !
¨
Gjorde en röd slinga i håret också, haah !

Now all your love is wasted? Then who the hell was I?

Ligger i min säng nu. Har precis kollat på filmen Girl Interrupted hur bra som helst är den. Har sett den flera gånger innan. Men efter varje gång man har sett den inser man en ny grej med filmen, så är det nu iaf.
Friskförklarad & utslussad i världen.
Min slutliga diagnos: en frisk boderline.
Jag vet fortfarande inte vad det betyder.
Var jag sågonsin galen? Kanske det.
Eller också är det livet som är det.
Galenskap är inte att vara trasig
eller besatt av en mörk hemlighet.
Det är du eller jag,
fast bara förstörkta.

Sitter & lyssnar på musik. Funderar lite. Miixx skriver om en förlorad vänskap, Paow skriver om en vänskap som kommer hålla resten av livet. Mina tankar flyger iväg på det hållet

Drömmen om en hund

Nu är jag äntligen hemma! Har inget att skriva, men jag måste bara berätta om min dröm!

Jag har alltid velat ha en liten liten hund, men eftersom min lillebror är allergisk, så funkar ju inte detta. Jag drömde att jag var hemma & så, helt plötsligt kom min syster & mamma in med två hundvalpar. Jag var så fruktansvärt glad, redan då! Sen gav min syster mig en liten hund i storlek med en nyfödd kattunge, haha. Jag var så glad! Jag tog med denna lilla hunden precis överallt, i skolan, på toan. Hhaha ..
Var så sur när jag vaknade & insåg att jag aldrig kommer få en hund som är lika stor som en kattunge, att jag aldirg kommer få en hund så länge jag bor hemma, haha..

Klippklipp

Min dag började verkligen inte bra! Vaknade galet trött & jag frös hur mycket som helst. Jag tog iaf tag i allt & fixade mig inför skolan. Åt frukost & sedan kom morfar. (Han kör min varje morgon till bussen) När jag väl är i Markaryd, då märker jag att jag har glömt mina busskort hemma, bussen går om 10 min & jag får åka hem igen. Det tar ungefär 10 minuter att köra dit, så jag skulle adlrig hinna hem & så. Så jag fick ta en senare buss, vilket betyder att jag kom nästan en timme försent, oops!

Väl i skolan, så skulle vi sitta & lyssna, en hel lektion, vilket är ungefär 3 timmar ! Inte sådär jätte skoj .. Sedan var det klippning som gällde, klippte mig i fingret ungefär 4 gånger, gör alltid lika ont.

Efter skolan så åkte vi in till stan, hittade en super fin klänning. Hoppas den passar bara, haha. Kan visa den sen, när jag har tid. Har itne det idag iaf. Ska vara med Maggan nu, ska färga hennes hår. Sen blir det att kolla film, med Oskar & Maggan. Mysigt. Kommer alltså inte sova hemma inatt & tror inte att jag har tillgång till en dator lite senare, om ni har tur så kanske jag uppdatera igen.

Men nu ska jag gå. Puss :)

Brun

Kom nyss hem från solariet, skönt var det. Drömde mig bort, helt plötsligt låg jag på en strand i Thailand,haha. Nu ä rjag brun iaf. Eller brunare, dom nya solariumen var sjukt bra.
Ligger iaf & kollar på Gia, en gammal film. Hur bra som helst är den. Puss

-

Har en fruktanvärd hosta .. Sån torrhosta, har ont i hela bröstkorgen. Vill bli frisk. Tack

Ringar är min andra hälft.

Nyss hemkommen! 
Eller iaf nästan. Har ätit & lite så. Ligger i min säng & lyssnar på musik. HAha, failade totalt, undrade varför mina ena hörlure inte lät något, jag pillade & höll på, men den var helt död. Så jag skret i vilket, & märkte nu att jag inte stoppat in sladden helt, hih..
Köpte en ring innan, när jag väntade på bussen, lovely!

Glad !

Min iPhone funkar återigen! Kan nästan inte vara lyckligare! 

Mina tankar går just nu till skolan .. Jag ska stiga upp om ungefär 7 timmar, för att sedan åka till skolan. Kommer jag orka? Troligtvis nej, menmen.. Har frisör hela dagen imorgon, så det är inte så farligt :) Man får ta det i sin egna lilla takt det där.
Jag kan verkligen inte sova. Jag hostar som en galning. Har ont i hela bröstet eftersom jag hostar så mycket, väldigt irriterande. Så jag ligger & lyssnar på musik & behöver gå på toa. Men det är för jobbigt att resa sig, ta på en tröja & smyga till toaletten, ahah.
Sov gott iaf :)

Jävla skit

Är så fruktansvärd arg & frustrerad på min iPhone att jag hade funnat döda någon. Känner hur det kryper i hela kroppen!!
Måste  återställa hela skiten, vilket jag inte vill! Så kommer leva utan mobil, i resten av mitt liv ungefär. Måste slå något, ahah. Iaf göra något för att tänka på annnat.

Jul ?

Hej på er!
Jag är fortfarande sjuk eller vad man ska kalla det. Hostar galet mycket, det är tungt & andas, jag fryser som en liten gris. Men har ingen feber eller liknande. Så vet inte om jag är sjuk eller vad jag är.
Ligger iaf i min säng & kollar på Vampire Diaries & dricker julmust. Började tänka på att det är ju snart jul ? Jag har inte köpt en ända julklapp!! Lite panik, menmen..
Nu ska jag iaf gå, puss !
galet snyggt !

EMA 2011

Ligger i sängen & kollar lite på EMA, mysigt.
Kolalr även runt på olika sidor, så som.. Nelly, H&M osv. Är överdrivet sugen på att shoppa. Lite tjat på mamma så blir allt super bra.
Tänkte även skriva en skoluppgift, nu när man ändå inte har något att göra !

Sjukis..

Riktigt fin uppdatering, haha!

Sov inte hemma söndag-måndag, sen var jag ju i skolan, sen när jag kom hem så sov jag, därför har det inte blivit så mycket skrivande.. Ligger nu i sängen med världens mensvärk, tror den kommer ta död på mig!
Mådde inte alls bra igår, jag frös, sedan svettades jag, sen frös jag osv .. Så när jag kom hem kröp jag ner i sängen med mjukiskläder & två täcken på mig, låg & skakade, sen somnade jag. Har nu sovit i ungefär 15 timmar, jag fryser fortfarande.
Gillar inte läget alltså..

Negativ

Känner på mig att jag kommer sakna att få sova fram tills 12 på dagen. Imorgon blir det att stiga upp vid 6 igen, jag gillar det inte. Men vad gör man inte, allt för det jävla skolan.
Idag ska jag städa, storstädning, kanske behövs, jaaa .....

God morgon!

Jag sover för mycket inatt igen, undrar hur detta ska sluta ..
Ligger i sängen & lyssnar på musik, smsar & kollar på underbara kläder från KAN DEE SHOP, jag vill ha pengar, nu !
Ikväll blir det party, jag gillar det alltså.

Dagen outfit, med lillebror!

Jeans från Bikbok
Tröja från Indiska

& jag sover för mycket

Har kommit på att jag sover alldeles för mycket. Sovit i mer än 11 timmar inatt, vilket jag gör nästan varje natt, kan nog inte vara så bra!

Jag ska inta sängläge igen & spela lite super mario!

-

She's always high
in heels
spirit
pills
booze



Party in my head

Mår som jag förtjänar. Var ute igår, hade det super trevligt. Alltid trevligt & lära känna nytt folk :)
Åkte til lvittsjö vid 7 tiden, så gick jag på party med mina partypinglor! var hemmav di 8 imorse, kan inte säga annat än galet!
Jag, Magda & Andreas !
Jag & Oskar!

Wii

Har blivit som besatt av super mario!
Spelade alltid det när jag var ltien, på ett sånt gammal grått nitendo, världens roligaste spel.
Nu har jag blivit besatt av det på Wii, om ni inte har spelat det så måste ni göra det!


God morgon!

Vaknade för några timmar sen, är fortfarande trött .. Jag skulle uppdatera min mobil nyss, så hände det något så den blev som jagahde den innan, jag fick tillbaka gamla sms & nummer .. Så nu ligger jag & läser sms.
Fattar inte hur jag orkade, haha. "Ring mig när du har lunch, ring mig när du kan, ring mig innan du somnar, ring mig när du vaknar" Galet alltså !!

Jag ska vara snäll & hjälpa mamma, sen blir det party. Såhär på en onsdag, dagen ungdomar !

Live fast, die young & leave a beautiful corpse

Ligger i sängen & kollar tv, mysigt. Är galet trött, ovanligt ..
Mosters fina pojke!

-

& i lied when i sais i was happy
if you love me, please let me go



RSS 2.0