-

I won't say that I'm unhappy with you
I won't say that I don't know what to do
I won't say that I'm unhappy with you
Take this heart and make a dream come true
Take this heart and make my dream come true

Arg flicka

Sovit i 11 timmar inatt, känns hur bra som helst. Men att vakna av att min far ringer & frågar om jag vill jobba i några timmar är itne det bästa. Så på med kläderna fort & ner & jobba. Inte alls jobbigt, stod & gjorde samma sak i 3 timmar, men pengar som pengar.
Sedan har jag bara myst med lillebror, spelat spel & sånt. Syskonmys ni vet, men båda blev så fruktansvärt arga när vi dog på Super Mario så vi blev arga på varandra, haha..
Eftersom jag fortfarande är lite trött efter helgen, så tänkte jag, då lägge rjag mig & spelar super mario nu med, men då dör jag på den sista banan, så jag får göra om sådär 4 banor, vem blir arg då?!!? Haha .. 
Så la ner det där med Super Mario ett tag .. Måste bara påpeka att det gamla Super Mario är mycket roligare!!

True


True


Mår som jag förtjänar

Har varit igång hela helgen, kanske lite för mycket? Så idag kommer jag vara sängliggandes. Skönt på ett sätt & tråkigt på ett annat. Hade kunnat sticka ut & dansa, men självklart finns det inget ställa alls, tråkigt!
I fredags så var jag hos min bästa vän, några roliga människor var där & jag fick många goda skratt.
Och igår var jag hos Calle, super trevligt :)

Lycklig ..

.. för att min vän solen tittar fram
image description

Partypeople

Är trött
Min kropp hänger inte med idag
Huvudet gör ont
Jag har blåmärken på benen
Jag har en bula i huvudet
Tror dock gårdagen var bra.

Dränker mina sorger i nya kläder & höga klackar


I love shoes, booze & boys with tattoos

-

Ska hoppa in snabbt i duschen, Josefin kommer nog snart hit med. En ganska kass dag kanske slutar bra trots allt.

Ingen skola

Stannade hemma från skolan idag. Skönt.
Har varit så fruktansvärt posetiv på livet idag. Jag har varit glad och allt! Jag bakade till & med en kladdkaka, känns bra. Hämtade min fina lillebror med. Men nu har alla gjort mig på dåligt humör, så jag tror jag skiter i det där med att laga mat & vara snäll.
Så nu ligger jag i min säng & surar.
Såhär sur är jag för tillfället, haha.
Haha, fan vad ful jag är.

Nyss hem kommen!

Hej på er!
Har varit bortga hela dagen, åkte inte hem efter skolan, åkte istället hem till Matilda, sedan var jag på Kcm, ett gymnasium, och nu är jag äntligen hemma. Ska lägga mig & sova. Orkar verkligen inte skriva mer. Puss

Mys

Kom hem lite senare idag. Klippte mig och sånt, skönt! Ni som tror att jag klippte av mycket, tyvärr! En cm åkte av :)
Min bästa vän är h'r, vi fular oss som vanligt, ska kolla lite på vampire diaries.
image description

I bussen !

Hej på er!

Jag sitter på bussen just nu. Är snart hemma.. Har varit så fruktansvärt arg & frustrerad idag. Vaknade helt på fel sida. Och även om jag sov på bussen till skolan så vaknade jag inte på rätt sida. Och min morgon började med 3 timmars engelska, made my day. Eller inte ..

Min engelska lärare var hur sur som helst idag. Han blev arg på mig för att jag satt med benen i kors, man får väl sitta hur man vill eller? Sedan var han bara allmänt otrevlig. Och när jag haed gått & varit arg en helt rast och blivit lite gladare så har vi engelska igen. Då tänkte jag Det gör ju inte så mycket, för vi får ju göra som vi vill. Alla fick göra vad dom ville. Läsa, skriva osv. Jag satte mig på golvet med datorn i knät och började skriva. Tror ni inte bitterfittan kommer fram till mig och säger att jag inte får skriva och att jag ska jobba i textboken istället.

Det gjorde inte min dag bättre kan jag säga. Men jag jobbade på i den där jävla textboken, gjorde 70 uppgifter. Sedan ville jag skriva, så jag skrev. Jag skrev om hur arg jag var för att jag hade blivit orättvist behandlad och att om jag ville skriva då skulle jag fasiken göra det.

När lektionen var slut gick jag förbi min lärare och gav han pappret och gick därifrån. Undrar vad han kommer tänka när han läser den, haha. Men jag skrev att jag hade en dålig dag ;)

Hinner inte skriva mer nu, måste lägga ner datorn, hehe. Får hoppas på att fortsättningen på denna dagen blir lite bättre än hur den började! Puss


Exakt såhär känner jag ..


Read it or not.

Ligger i sängen och tänker på allt. Saknar alla galna tider, alla vänner, hela gänget. Jag saknar min gamla skolan, att få träffa alla varje dag & ha skit kul. Ligger & tänker på en viss person. Undra när det blev såhär, har inte riktigt insett det förrens just nu, faktiskt. Att vi glidit ifrån varandra lite i taget. Utan att jag märkt ett dugg, det kanske är sådana kvällar som denna man riktigt förstår allt. Man kanske behöver ta det lungt & inse att allt inte är så jäkla bra som det verkar. Att allt har förändras och att det aldrig kommer bli likadant igen. Ibland kanske det är bra att sätta sig ner och tänka "Hur fan gick detta till" 
Känner att allt hat gått för fort framåt. Jag har inte varit med idag. Det har bara varit framtiden, men aldrig har jag levt för idag. Jag hänger inte med vad som händer egentligen. Vissa saker kanske var bra att det hände. Att man öppnade ögonen och förändrade. Men tänk om man har haft ögonen öppna hela tiden, man har sett allting, men inte försökt att hindra det som var på väg att hända? Vad gör man då? Man kan ju inte gå tillbaka direkt .. Jag vet inte ritkigt.. Det kanske låter konstigt alltihop?
Men jag har sett det, för så länge sen.. Jag såg det redan då. Men andra saker gick före, jag var blind men ändå såg jag allt så jävla klart. Jag såg hur allt försvann. Jag har förstört för mig själv helt enkelt. Om jag hade kunnat, så hade jag självklart gjort om alltihop. Inget skulle varit som det är nu. Det kanske inte skulle varit som det var från början, men det hade absolut inte varit såhär.
Jag hade gjort allt för att rädda oss, vår vänskap. Jag vet att den alltid finns där, always and forever. Men det blir aldrig du&jag igen. Aldrig, det gör så jävla ont & säga det.
Jag såg allt så klart, gjorde du med det? Saknar du ens det? Allt det vi gjorde.. Jag har ingen aning om vad du känner. Men allt känns så otroligt värdelöst.

Alla som man umgicks med varje dag innan, i 9 hela år, dag ut & dag in. Nu pratar man knappt, man häslar inte ens. Men vi har alltid varit så jävla trevliga mot varanda, i 9 år, i vissa fall längre. Jag hatar när saker förändras. Det ska vara som det alltid varit. Om jag hade fått bestämma så hade min mina fina vänner från 9an alltid gått i samma klass. Det ska ju vara så, vi höll ju ihop. Nu är alla splittrade åt olika håll. Tungt.

Lättar på hjärtat. Jag är känslig. Jag är till och med mänsklig. Ingen kommer läsa. Men känns bra och skriva.

Tror nog jag borde sova. Skriver troligtvis mer imorgon. Godnatt.

She'll never know your story ..

.. like i do

Hello.
Känner verkligen hur duktig jag är på att uppdatera! Och min dator gör lite som den själv vill för tillfället. Haha, blir rädd. För helt  plötsligt gör den massa "mellanslag" av sig själv, lost..
Ligger i min säng och lyssnar på Taylor Swift, tycker verkligen om henne, lalala. Ska iaf snart sova. Kolla lite på film innan .. 

Har busat med världens finaste lillebror idag. Han är helt galen, vi låg nog & bara skrattade i en timme. Haha. Han har kommit in i det där att man ska slåss & vara cool, hur kul som helst :D

Nej, nu ska jag gå, puss!

Klippa mig ?

Något i den stilen kanske ?

Jag brukar vara i god balans

Jag målade aldrig klart, ett till oavslutat project. MEn det får jag göra färdigt när jag orkar. Just nu håller jag på & städa mitt rum jag gillar det inte!
image description
Mina nya nagellack.
Guld
Jeansblå
Mörklila
Ljuslila
Glitter
Silver

Uttråkad till tusen ..

.. så jag målar på väggar & tycker att jag är duktig

Nattblogg

Sitter uppe såhär i natten & gör ingenting. Egentligen är jag jätte trött & hade kunnat sova för flera timmar sedan. Men så fort jag försöker sova är det något som kryper i hela kroppen. Så att sova funkar inte. Så tog mig tid att skriva här. Jag har nog världens sämsta uppdatering. Jag kom hem från skolan vid 8 idag, sen dess har jag bara legat i sängen & kollat på film. Åkte till Älmhult direkt efter att jag hade kommit hemma, så var hemma i en kvart innan jag åkte iväg igen. Åt god mat med min familj, hade det trevligt. 

Sitter med ryggen mot väggen & lyssnar på You're Beautiful, tycker att den är jätte sorglig. Har precis gråtit en skvätt. Varför har jag blivit så känslig? Jätte starka jag, vart har du tagit vägen? Det känns bättre att vara stark. Gone with the wind känns det lite som. Kanske lite höstdepression. Har aldrig haft det innan, så varför ska det komma nu? Nu när jag vill vara som starkast. Jag vill inte känna att jag saknar något, att jag vill ha någon som sover bredvid mig. Att det ska ligga någon i min säng just nu & jag ska inte sitta uppe & skriva detta.. Allt är bara så fel just nu. Allt är omvänt.

Skolan var helt ok idag. Hade först lite genomgång på morgonen, om olika produkter. Sedan började vi på en ny klippning. Gradering. Inte så jätte svårt. Men så är det väl alltid, vissa saker är lättare än andra. 

Det är inte jag som ska sitta uppe hela natten & tycka synd om mig själv. Det har aldrig varit jag. Det ska vara någon annan. Det har alltid varit någon annan. Jag vill verkligen inte. Jag har ingenting att skriva av mig. Men allting vill bara komma ut, i form av tårar. Tårarna är inte min grej. Tårar blir till ord på en dålig blogg. Nästan ännu värre att man sitter här & skriver allt.

När jag kom hem idag, så åkte jag & min familj till Älmhult. Vi åt god mat, på kinaresturangen där. Världens godaste mat kan jag ju bara påpeka. Sedan åkte vi till Maxi, bara för att lillebror ville det. Han ville köpa en leksak, allt för honom.
Kanske borde sluta nu. Lägga mig bekvämt & sova lite, låter som en bra idé. Babe, you lost me.

Mag ont!

Hello min fina vänner.
Ligge ri min säng & lyssnar på musik, har otroligt ont i magen. Vet inte varför, kanske för allt godis idag.. Krängde hur mycket som helst. Hade så ont i magen när jag slutade skolan idag, så jag fick spy, haha.. 

Har kollat på några Vampire Diaries avsnitt, helt underbart & tårarna sprutar åt alla håll & kanter, jag har blivit känslig, hmm ..

-

Men om en vän kan viska, och ett löfte brista, går jag hellre hem. Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen.

Vampire Diaries

Efter lite läsande så ligger jag nu & kollar på en underbar serie, älskar det!

Längtan efter något galet.

Ett styck frisör?

Hej sötisar!
Tycker ni är så himla guliga som stannar kvar även om jag uppdaterar 1-2 gånger om dagen, haha! Jag har varit hemma sen 3 idag, slutade ju vid 1 .. 
Jag har legat i min säng & tagit det lungt bara. JAg ligger i min säng ännu en gång, var nere på Ica innan, köpte lite godsaker! Så nä rjag kom hem för några minuter sen tände jag lite ljus på mitt rum & tog fram en bok =) Tycker det är supe rmysigt när man hör regmet på rutorna, och ha lite tända ljus. Jag vet inte, det är väl bara jag som tycker det.. Nej, nu ska jag läsa vidare. Kanske skriver innan jag somnar. Puss!

image description
Jag i skolan idag! Vi hade styling, så jag plattade Matildas hår & lite sånt. Ser jätte allvarliga ut båda två, haha!

-

Är fortfarande i skolan, vill bara hem till min underbara varma säng. Men är inte hemma förrens vid halv 5, ååhh... Blir galen!

God morgon!

Eller ja, sitter redan i skolan. Har engelska vilket är jätte tråkigt. Ska göra en powerpoint om Familjen Addams ni vet? Fattar ingenting. Hatar engelska. Buhu, synd om mig. 
Om min lärare kommer nu, så kommer han döda mig. Så kan inte skriva mer. Puss! 


-

Swim in the sea
Drive all night
Count the stars
Find true love
Get really drunk



I min säng

Hej på er!
Skolan var helt ok idag. Även om jag var galet irriterad på en viss person .. Vissa vill man bara ta livet av.
Jag är iaf galte trött. Men eftersom jag är så snäll, så lyssnar jag på mamma ..

Lilla kycklingen

Kommer  ni ihåg den filmen? Ligger iaf & kollar på den nu. Ska sova när som, är hur trött som helst! Höll på & somna redan vid 4  i eftermiddags.. 

Tänkte bara säga godnatt & sov så gott! ♥

Fastna på fel ställen

Jag satte mig vid datorn direkt nä rjag kom på att jag skulle skriva en grej till skolan, och det skulle vara inlämnat imorgon!!
Så jag satte mig här, och först fastnade jag vid facebook, sedan en massa bloggar ?! Blir galen på mig själv.

-

Hi, I exist.

image description

God morgon !

Jag var ute & dansade med mina flickor igår, hade det super trevligt. Dock har jag nog aldrig blivit så arg som jag blev, haha ..
Inget speciellt hände. Fick trevligt sovbesök inatt och sånt :) 

Nu ligger jag i min säng & äter dumle, så himla gott. Ska snart vila lite till, är jätte trött ..

Äntligen hemma!

Hej på er.
Är nu hemma efter några timmars shopping, hittade inte alls mycket. Var p åväla, inte alls mycket där. Får väl hoppas mer inför nästa shopping tur!
Köpte några tröjor iaf, skulle egentligen köpt skor & jeans, men hittade ju självklart inte det jag ville ha som mest ..

Vart bär det av nu?

God morgon!
Har varit vaken i en timme ungefär, duktigt av mig att vakna själv sådär på en lördag! Ska ju iväg en sväng snart. Ska bara slänga på mig lite smink först .. Jag ska på en shoppingtur med mamma & lillebror. Kommer nog bli mysigt :) Känns bra att förnya garderoben lite.

Minns förra gången jag var & shoppade? Åkte ju till Kristianstad med en kompis efter skolan, har helt glömt bort att visa vad jag köpte, så kan ju ta tag i det, & göra det nu !
image description

Bh & svart boddy från Lindex
Kjol & Jeans väst från H&M!

You get the best of both worlds

Hejsan sötisar.
Ligger som vanligt och slappar i min sköna säng.
Jag har inget liv.
Jag lyssnar på Hannah Montana.
Imorgon förnyar jag min garderob.
Jag vill göra något galet.
Raka av håret på ena sidan, kanske?

image description
Gillar dom mig eller godiset, ka inte bestämma mig.

Så jäkla gulligt!

Alla har säkert redan sett detta osv. Men kollade runt & läste alla mina bloggar som jag alltid gör, kom till gaybloggen och DÖR när jag ser detta. Tänk vad ett litet youtube klipp kan göra.

Ibland är det bra!

Ligger i min älskade säng & kollar på Scrubs, hur trevligt som helst. Kom "nyss" hem från skolan med! 

Skolan var hur tråkgi som helst idag & nu ska jag fjäska för mamma .. 

image description
I lördags, körde på lite sotade ögon!
image description
Höga byxor, svart boddy & oversize shorta, vackert!

Lilla Lovis & städning

Det är bra att ni gillar min uppdatering, puss på er!

Jag kom hem från skolan tidigt idag. Så jag har myst lite med mina fina lillebror. Nu är det städning som gäller, mitt rum ser bedrövligt ut! Men istället tog jag tag i mitt liv & slösade tid till att uppdaterade min fina, roliga & intressanta blogg!

Jag måste verkligen städa nu, puss!

God morgon?

Har precis börjat vakna till liv, känns ju bra. Ska ju snart sova igen. Men det går nog bra. För be om ursäkt för den kassa uppdateringen! Kom hem vid 4 inatt, hade en underbar kväll med fina människor! Hade det jätte trevligt. Har inte så mycket mer & skriva om den kvällen, för det hände inte så mycket, dansade fram tills 4 på morgonen, jag i ett nötskal!

HAr sovit hela dagen lite till & från, är fortfarande lika trött.. Ligger & kollar på AWKWARD! Har ni sett det programmet? JAg verkligen älskar det, kommer ju nya avsnitt varje söndag, så det är ju bara ett måste. Menjag kanske skriver sen, vem vet !


Såg ut såhär igår :)

Världens finaste!

- Vad gör du?
- Jag fixar mig!
- Vad fin du är.

Gissa vem som kom in till mitt rum & sa så där? Jo, världens finaste lillebror. Man kan inget annat än att älska honom!

Duschad & pigg

Hej på er!
Jag har bara legat i sängen hela dagen, mår faktiskt lite bättre nu, och hostmedicinen hjälpte tydligen. Hur bra som helst. Sov 14 timmar inatt, gissa vem som är tröttast i världen? Fast är rätt pigg nu. Låg & lästa en bra stund, Ego Woman blev det. Älskvard bok. "Hon är queen of fucking everything!"
Ligger i min säng nu & taggar inför ikväll, tror det kommer bli bra även om jag är förkyld till tusen .. Snaart får jag dessutom gäster, äta lite god mat osv. Så därför är jag rätt stressad nu. Kom ju precis ut ur duschen, kände att jag behövde få bort all sjukdom. Man känner sig så frisk efter en riktigt varm dusch. 

Jag lovar att jag skriver innan jag går någonstans, puss!


-

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different "kind"


Sjuk igen?!

Hej finisar!
Jag har verkligen inte orkat uppdatera idag. Mår verkligen inte bra. JAg hostar & allt. Som jag gjorde innan. Så jag stanna nog hemma denna helgen. Var hemma hos en kompis nu, så fick med mig hem världens bästa hostmedicin, chang jai eller vad det heter & kamomill te. Så nu har jag tagit alla mina mediciner & har en stor kopp med kamomill te & lagt mig i sängen. Kollar på The Vampire Diaries, underbar serie. Så mycket mer av mig hör ni nog inte. Skriver när jag har piggnat till. Puss!

God morgon!

Hej på er! 
Sitter i skolan nu. Försov mig imorse, så det blev världens panik! Vaknade 5 minuter innan min buss skulle gå. Så jag sprang ner & väckte hela huset ungefär.. Haha! Men mamma var snäll & ringde till morfar så jag slapp stressa. Så jag behövde inte heller vänta på bussen i två evigheter. SKÖNT !
Sitter i skolan & "förbereder" våran redovisning, blir mest facebook, otippat? HAah, nej nu måste jag verkligen gå. Puss

I skolan

Hej på er!
Hann inte uppdatera innan jag gick till skolan, blev lite bråttom innan. Så jag får göra det nu. Sitter i skolan. Har rast just, skriver ett arbete, vilket är jätte xvårt. Ska skriva om acne, och det står absolut ingneting. Det får går som det går helt enkelt! 


Hur fint är inte detta då ?!

Kan inte tänka, jag står bara här & ler

image description

Girls like me make history

Hej på er!
Har inte haft tid & uppdatera, hur dåligt låter inte det då? Men så är det ibland .. I måndags så var jag i skolan & när jag kom hem så åt jag. Sedan hjälpte jag lillebror med läxan, han håller ju på & lära sig läsa. Så sött. Sen träffade jag en kompis, gick en sväng & pratade, trevligt. Han följde med mig hem sen & vi bara tog det lungt!
& igår så var jag i skolan till halv 1 kanske. Hade prov & när man var klar så fick man gå. Så skönt ! Några kompisar var då i Hässleholm, så slapp åka bussen hem. Jätte skönt. Så jag var i markaryd hela dagen igår. Umgicks med vänner, hade det hur bra som helst. kom hem vid 11 tiden. Så jag gick & la mig direkt. Därför har jag inte hunnit uppdatera! 

Idag var jag hos doktorn med. Har  ju halsfluss lite hela tiden, så nu gav jag upp. Ska operera bort mina halsmandlar, kanske nästa veckan, kanske i februari! Inga lediga tiden förrens i februari, men om någon lämnar återbud så blir det min tur, vilken kan vara redan nästa vecka :) Lite läskigt.
Nu ligger jag hemma i sängen & kollar på tv. Ska snart ta tag i mitt liv & skriva ett arbete, som ska vara färdigt imorgon. Haha. Fuling ..

Regular sex is so boring


Vi är inte sånna som i slutet får varandra

Mår inte så bra. Har ont i halsen igen, & så hostar jag. Så jag myser ner mig i sängen & lyssnar lite på min man. I'll fix this.

-

Man måste dö några gången innan man kan leva


God morgon!

Känns som att jag bara skriver godmorgon inlägg ? Aja ..
Det funkar fortfarande inte att uppdatera via mobilen, blir så arg på det ! 

Jag kom iaf nyss hem, sov inte hemma inatt för jag orkade inte gå hem. Var ju på tjejkväll igår, hade det riktigt kul. Åt lite mat & pratade en massa skit, precis som det ska vara ! Några killar kom ju såklart också & hälsade på, haha. Spelade kropp mot kropp, om ni vet vad det är ? Man ska vara två stycken, så säger någon typ "Höger hand vänster öra" Så ska man se hur många kort man klarar. Hade det super kul! 

Nu ligger jag i min säng  & kollar på De tre vännerna & Jerry, svin kul. Jag skriver mer sen, för jag orkar verkligen inte nu. Puss !

-

Rescue me
Do something, please
For the fear takes over me
Here i am
Can't you see ?
Is this life, is it for me ?
Why so much pain ?
Why so many tears ?
I will hold my breath, 'til i disappear


Mys kväll igår!

God morgon på er!
Eller jag har varit vaken länge. Men jag har bara inte orkat ta tagi mitt liv & göra något vettigt. Jag hade iaf jätte kul igår, det måste vi göra om flickor!
Jag har egentligen inte mer & skriva, så ni får några bilder. Puss !

Magda !

Matilda !

Emma!


Vi fick någon idé, så vi började ta hål i mina öron .. Vet inte vad som hände, men plösligt kom det en flod med blod!

RSS 2.0