Myskväll med tjejerna!

Det blev ett stressat inlägg innan.. Datorn höll på att dö, så jag skrev fort som tusan!Skolan var helt okej, slutade 20 över 11, & då åkte jag & flickorna in till stan, kollade runt lite, köpte ett ögonhänge med. lovely. Sedan åkte vi hem till mig, åt lite & sånt. Nu har jag dessutom färgat Magdas hår, det blir nog bra =)
Nu sitter vi & pratar om piercingar & lite sånt trevligt. ikväll blir det tacos & idol. Mysigt. Men att sova själv hemma är verkligen inte okej. Ska tvinga hit någon så jag slipper vara själv. 
Nej, nu ska jag vara social. Puss


image description
Vad tycker ni om mitt nya nagellack?

Kissie?!

hej på er!
Kom nyss hem från skolan, har inte haft möjlighet att blogga idag heller ..
Tänkte bara säga att jag är så nära Kissie som det går för tillfället. Hon är ca 3 mil ifrån mig. Haha .. Hon ska till ljungby & göra något.. Så tre mils avstånd, coolt

-


Hemma!

Hej på er!
Har inte haft någon dator, igen. Och det funkar inte att ladda upp via mobilen! Så därför har upppdateringen varit som den varit!

Skolan gick självklart bra. Provet gick bra. Var inte alls så svårt som jag trodde. Efter det så klippte jag färdigt min ena klippning. Efter lunch började med en ny. När man väl är igång så är det kul! Slutade tidigare med, SKÖNT! Gick indom H&M & kollade lite, hittade absolut ingenting!

Nu ligger jag hemma i soffan med bästa vän, kollar på Vänner & skrattar. Jag gilllar mitt liv ibland alltså.

God morgon!

Hej på er!
Är just nu påväg till bussen. Det är jätte kallt ute idag .. Skulle nog ha tagit vinterjackan ändå.. Men det blir ju så otroligt varmt på dagen?! Idag är det prov, wihu.. Tror ju inte att det kommer gå bra. Men man kan ju alltid hoppas! Sen blir det idroott, känns ju bara för roligt alltså. Men som tur är så får jag inte vara med ;) Love my life! 
Nej, nu kommer bussen, puss på er!

-


Ansiktsbehandling!

Just det. Jag har glömt & berätta om ansiktsbehandlingen! Jag kan ju börja med att det var hur skönt som helst! Trodde jag skulle somna flera gånger. Hon ren gjorde mitt ansikte & gav massage. Sedan fick jag ha ånga i ansiktet i ungefär 10 minuter, först kändes det konstigt, men sen kändes det fräscht på något sätt. Sedan blev jag tvättad med krämer & sedan kom det värsta! Porrengöringen, haha .. Det var skönt, men gjorde lite ont. Man känner sig fräsch isf. Sedan fick jag något kletigt i ansiktet i några minuter. hon tvättade sedan bort det & smörjde in mig. Hon la på ett puder med, som tydligen var så rent & fint att man kunde sova med det. Hmm .. Sedan var detta då klart. Tog en timme ungefär. Och jag har ingenaning om hur mycket det kostade. Fick det på presentkort ni vet .. Men jag rekomenderar detta starkt! Man njuter verkligen fullt ut. Och man känner sig som en bebis i ansiktet. Jätte skönt, verkligen!

My only hope is like, gone




För mycket information kanske?

Att läsa bloggar inne på toaletten, det är helt min grej!

Hej på er!

Det funkar fortfarande inte att uppdatera via mobilen. ARG TJEJ!
Och jag har ju självklart inte haft någon dator på hela dagen.. Men det kommer bli jätte dålig uppdatering idag, för jag måste verkligen plugga. Har ett prov imorgon, Hud & Hår. Man kan ju hoppas att den går bra!

Nej, nu ska jag äta. Puss

Boo the dog


Hur jäkla söt är inte denna hunden?! Ska lätt ha den, först på listan.

-


Bra grejer!

Ja, verklligen bra grejer. Blogg.se gick ut med dena nya appen idag. Gick det att uppdatera då? Nej, självklart inte. FML-moment

Upp & iväg!

Nu är jag färdig fixad. Duschade & plattade håret. Mer orkade  jag inte. Onödigt & sminka sig när man ändå sk apå ansiktsbehandling, eller ? jag tyckte ju detta .. 



Tröja - H&M
Jeans - Favoritjeansen från H&M

God morgon!

God morgon älsklingar!Idag är jag jätte pigg, kanske beror på att jag sov 14 timmar igår? Haha .. Nu är jag iaf vaken & ska inte sova mer. Har studiedag idag med. Skönt faktiskt. Men missade jätte mycket i skolan förra veckan, så hade nog varit i skolan idag .. Har inga planer för idag. Lite plugg kanske, har mitt första frisör prov på torsdag :o 
Lite senare ska jag åka till Ljungby för min ansiktsbehandling, SKÖNT!



Såhär ska man se ut när man är nyvaken, inte tusen kilo smink & jätte fint hår, hm ..

Vad gör jag?!

ÅHHH, tänkte bara sova ii en timme, & vaknar upp nu?! 7 timmar senare?! Vad skulle det vara bra för........ Så onödigt att sova bort hela dagen. Blir arg på mig själv. Hade ju tänkt göra annat, som nu är försent att ens tänka på! AAARRRGGH....

Aja .. Vad har ni gjort ikväll? =)




Hej finisar

Nu är jag ÄNTLIGEN frisk! Var i skolan idag till och med! Jag var sjuk hela förra veckan. Hade först feber & sånt, sen fick jag den älskade halsflussen! Trodde verkligen jag skulle hålla mig borta från det ett tag, men tydligen gillar den mig för mycket. Så jag har varit soffliggandes från tisdag till söndag! Både skönt, men ändå inte. Har så mycket spring i benen att jag hade kunnat springa ett helt varv runt månen, men samtidigt är jag så trött att jag hade kunnat sova i minst 3 månader! Lite kluven tjej hur nu va .. 

Jag är i alla fall hemma från skolan nu. Hände inte så mycket, vi var nere på Frisörtjänst. Köpte en "pensel", till hårfärg ni vet. 15 kr. Fattig tjej ;) Nej, menmen! Det är väl alltid bra & ha.
Imorgon är det dessutom studiedag, ska åka upp till ljungby då & få en ansikts behandligen. Mysigt. 

Men nu ska jag sluta så att vi inte har förmycket & läsa. Puss

God morgon?

Nej, inte särskilt god är den inte .. 

Kom hem vid 9 tiden igår & så duschade jag & sånt. Sedan la jag mig i sängen & sov! Så hann verkligen inte uppdatera igår, förlåt! 
Shoppade en hel del, eller ja. Lite behövliga saker bara! Ni får ju självklart se sen!

Nu ligger jag i min säng, & varför det nu då? När jag skulle sova så frös jag verkligen ovantligt mycket, men jag tänkte inte mer på det. Jag somnade, drömde några konstiga drömmar osv. Vaknade kvart i 4, men feber & halsont! Så jag har sovit lite från & till fram tills nu. Tänkte fortsätta sova så att jag blir frisk snabbt. Brukar alltid funka med & sova. Men jag är så sjukt hungrig!

Försöka sova!

Hej på er!
Nu ska jag lägga mig i sängen & försöka sova. Imorgon är det skola & sen ska jag shoppa med min fina vän. Mysigt kommer det att bli! Jag tror jag ska ta med mig datorn till skolan imorgon vet in te riktigt. Men då kommer jag iaf uppdatera i skolan, eller så lånar jag någon annan dator :) För blogg.se har ju inte en app en? Och det funkar verkligen inte att uppdatera via internet på telefonen .. Så funkar bara när jag har en dator eller när blogg.se har fixat en app! 

Men nu ska jag sova. Kommer bli kass uppdatering imorgon, menmen ..  Puss!

Så jävla vacker!


~


en del faller vackert
en del faller hårt
en del faller alltid
alltig ner i hål
en del hittar inget
en del hittar allt
en del hittar bara
sådant som inte räknas alls

haj program!

God morgon!
Vaknade precis, skönt & sova länge idag.. Hann verkligen inte uppdatera mer igår. Låg & sov hela dagen & blev väckt igår kväll av Isak som undrade när jag kom. Blev helt chockad & fattade ingenting. Men när hjärnan började koppla lite fick jag världens stress känsla! Så det blev en snabb dusch & snabbt fixande sedan bar det av hem till fina vänner!
Just nu ligger jag i sängen & kollar på hajprogrem, roligt ..

God morgon

Hoho, tänkte skriva när jag kom hem igår kväll, men som vanligt ville inte mitt internet som jag ville. DÖD ÅT DET! 
Men nu när jag har vaknat & allt så funkar det fint. 
Jag hade iaf jätte kul igår. Träffade nytt folk & det var helt ok!

Elaka tjejer, det är grejer!

Har ÄNTLIGEN kommit hem. Eller ja, kom hem för en timme sen. Har ju varit i skolan idag, så därför har det blivit så KASS uppdatering, men det får ni helt enkelt leva med nu när skolan har börjat igen. Den får som sagt före allt! 
Har haft frisör hela dagen, love it! Vi gjorde att arbete på förmiddagen & på eftermiddagen så klippte vi & jag bara älskar det. Klippte färdigt denna förra klippningen & klippte den nya. Vi skulle klippa "ökade länger", ungefär som uppklippt :) Det var lätt & gick snabbt. Längtar till man kan allt. Så man kan börja använda sina kunskaper. 

Ligger just nu & kollar på film. Ska försöka sova en timme, för ikväll blir det röj!

I skolan

Hej bloggen!
Sitter i skolan nu. Har frisör, skriver ett arbete om huden. Kul. Haha. Är jätte trött idag.
Jag frös ihjäl imorse, haha. Men nu måste jag gå. Puss!

Städat hela dagen!

Såhär såg det ut när jag började, & alla grejer som ligger på golvet har varit i en hylla!



Känner mig jäkligt duktig! fint blev det iaf

Längtar efter något som kan rädda mig

Börjar äntligen bli klar med städningen, men jag tycker inte att det blir bra nog. Haha. 
Tog en liten paus med mat & en blogg stund. Ni får ju självklart e hur det blev ikväll någon gång, när jag är HELT färdig! Men du ska jag fortsätta & vara duktig.


Gammal bild sen i vintras

damp

Både jag & mamma fick spel & började flytta runt på saker, i mitt rum. Så nu ser det ut som 7 svåra år .....

Ni har hört rätt

Återvänder hit, en sista gång. & här tänker jag stanna. 

Jag gillar dessutom skolan. Har börjat i Hässleholm. Går frisör & jag tycker iaf att jag är duktig! Haha. Like it. 
Fast just idag är jag inte i skolan. Utan jag stannade hemma eftersom vi skulle vara ute hela dagen, & eftersom jag är nästan sjuk. Då kändes det inte så bra!

Ligger i min sköna säng & kollar på kläder. Känner ett stort behov av att shoppa ..



RSS 2.0