-

Städar och håller på. känns onödigt när det ändå kommer se likadant ut imorgon ..

Någon babe som vill bli min man & köpa skor till mig? ;*

Shoopingen i tisdags .. Inte helt ok. Hittade knappt någonting. Letade som en galen efter en "in-your-face-bitch-klänning" som jag skulle ha på mig på nyår. Men alla butiken hade verkligen bara tant kläder, så fruktansvärt sur man kan bli över en klänning. Om jag inte hittar någon så får jag väl gå naken. ;)

Ligger iaf i min säng nu, kollar lite på olika shoppingsidor. Dregglar över skor! Vill ha massa pengar så att jag kan köpa ungefär vad jag vill, hade varit nice. Eller som det står i rubriken, haha. Det hade ju med funkat!

 

Duktigt snygga killer-heels !


Shopping & Chailatte

God morgon sunshines!

Idag blir det shopping med Maggan, nice! Ska snart åka faktiskt. Blir en tripp till väla. Det första jag ska göra när jag kommer dit är att köpa en chailatte, mums! (Tack Amanda som övertygade mig att smaka)

Nu måste jag verkligen äta upp min frukost, bråttom !
Puss på er

 


En snabb & ful cambild innan jag går. Om man kollar noga så ser man ett halsband på bilden, tack det av min fina lillebror i julklapp !


Julafton

Julen är mysig, även om jag inte tycker om den ;)

Liten bilder kommer iaf, alltid lika kul.

 


Arg

Tjeeeena !

Ligger i min säng & lyssnar på Birdy, underbart. Gjorde frukost innan, stekte ägg, jag kör på hårt & startae brandlarmet när jag ändå var igång !

Jag är så galet uttråkad,hatar julen. AAAAHHH. Finns verkligen ingenting att göra, skit lov.


Julmat & jag rullar fram

Godmorgon!
har precis ätit frukost. är galet trött idag, och allt är jätte segt. Hade en underbar dag igår. Fick bla högtalare, kamera och lite smått & gott :) Jag är nöjd. Vill egentligen bara ligga i sängen heeeela dagen idag. Men !! Idag blir det att äta julbord. Det är inte alls i min smak. Ogillar det. Prinskorvar, köttbullar och allt annat, usch. Jag håller iaf på & fixka mig nu. Och lyssnar musik på dom nya högtalarna, hehehe. lovely. 

Nu måste jag kila, puss på er!

God jul !

Dålig uppdatering, jag vet! Men mitt internet vägrar att fungera, så jag har gett upp det där med datorn. Men nu ville det funka. Kanske bara för att det är julafton? Eftersom jag inte kan uppdatera här på mobilen, så kan ni läsa mycket mer på min tumblr! http://shellyys.tumblr.com

Sitter på min gamla dator, och den funkar inte så där jätte bra. Haha. Tänkte mest bara önska er alla en god jul! Hoppas att ni får vad ni önskar och har en mysig dag!
alla syskonen med familjer kommer hit senare, alltid lika mysigt.

 

Har ju färgat håret med, mysig färg!


Klippa dig? Hör av dig till mig !

Hej på er!
Har inte så myhcket och skriva. Har suttit med färg i håret hela dagen ungefär. Resultatet blev dåligt första gången, så fick göra om det en gång till. Men till slut böev det bra och jag är nöjd.
Jag har ont i halsen också. Tror jag börjar få halsfluss!

Tänkte mest bara säga att jag nu har mina saxar hemma, så ni som vill offra ert hår till mig, så kan ni ju höra av er! :)

I can't wait for the day when i get to look at you and feel .. nothing.

Oj, vad jag är duktig på det här med att blogga.. Underbart.
Jag minns inte ens vad jag har gjort dom senaste dagarna! Myste hela helgen med Maggie. Shoppade, festade och låg hemma. Love my life. 

Imorgon ska jag färga håret, är jätte nervös, så nervös att jag inte kan sova. Därför tänkte jag att jag skulle skriva lite här. Har inget att skriva egentligen.

Så jag går nog och lägge rmig. Puss

Karma is a bitch

Vid den här tiden igår låg jag & sov. Var hemma klockan 3, och jag somnade ganska direkt när jag kom hem. Sov till 9, sen vaknade jag av att jag var hungrig, efter att jag hade ätit så somnade jag om igen. Busigt. Men var riktigt trött.
Dagen idag har iaf varit helt OK! Har inte mer och säga, är inte på humör, puss.

tröttttt

Tjena mittbena!
Sitter i skolan nu, har engelska, mår inte alls bra. Var inte igår, oppppa ! Dansade hela natten lång med mina tjejer. Vissa saker var bra, andra inte. Men så är det alltid. Jag har sovit i två timmar. Jag mår illa och vill bara hem!

Slutar tre idag och tror jag kommer att dö. Älskar mitt liv ibland. Men vad gör man inte, lever bara en gång ;)
Nu ska jag handla frukost. Pussss

Hon kan tydligen få vem hon vill, med en miljon läsare på bloggen sin

Heeeejsan!
Sitter hemma hos Magda nu. Nice. Vi bestämmer vad vi ska ha på oss, kan ju säga att den inte går så särskillt bra. Haha. Vi ska på fest, på en MÅNDAG. Herregud...... Som det kan gå.


Slänger mig i duschen

Hallå där ute!
Jag har latat mig hela dagen. Mysigt. Har inte uppdaterat på hela helgen dessutom, den blev ju inte riktigt som jag hade planerat? Hahah

Jag var ju sjuk i fredags, som ni vet? Men ändå orkade jag inte ligga hemma, så jag åkte till Markaryd och träffade Magda, alltid lika trevligt :) Var där några timmar, var hemma vid 12. Och när jag kommer hem går strömmen, så jag kunde inte somna, galet! 
Strömmen var borta hela natten, kom tillbaka 8 på morgonen. Ibland känns det lite som om jag bor på landet. Magda kom iaf hem till mig lite senare. Vi kollade på Vampire Diaries och hade det mysigt, och då går strömmen igen! Haha. Vi hade iaf bestämt oss för att åka iväg på party, så jag haade duschat, men kunde inte föna håret eller ngåot för jag hade ingen ström .... Och vi fick sminka oss i ljuset från tusentals ljus, känns ju så 2000-talet ?

Idag var jag död. Sovit i några få timmar. Så ha rlegat i fläskat i sängen. Ska snart hoppa in i duschen, då jag luktar illa. Haha.. Har ju skola imorgon, kanske lite time to be fresch? 

Nu måste jag kila. PUSSS

Mår lite bättre!

Sovit i nästan 13 timmar, hur skönt som helst. Märkte verkligen hur mycket sömn jag har missat av min förkyldning. Vaknade ju hela tiden för att jag inte kunde andas. Men idag är det lite bättre. Hoppas jag blir frisk snart iaf!

Ligger i min säng & har precis ätit frukost. Kollar lite på barnprogram med, haha. Idag ska jag integöra någonting alls. & jag är redan uttråkad ?! Detta kommer inte sluta bra.
Nu ska jag kila vidare, puss

-

justin bieber got his beliebers, lady gaga got her little monsters and i’ve got my loneliness and that’s alright i guess

Sjukis

Hallå !
Jag hade lektion i en halvtimme idag ungefär. Skönt. Sedan tog jag första bästa buss hem, är fortfarande jäkligt förkyld. Hållerpå & dö, nyser hela tiden.
Har iaf bara legat & tagit det lungt, får hoppas på att det blir bra snart, för jag orkar inte vara sjuk! 

Imorgon är det Vampire Diaries, & Paul är bara så underbart snygg!

Förkyld

Hello !
Jag sitter på golvet i mitt rum & är jätteförkyld! Nyser som en galning & snoret åker åt tusen håll & kanter, haha .. 

Jag har iaf varit i skolan heeela dagen, ville abra hem för jag hade så jäkla ont i huvudet. Ganska jobbigt, måste kolla upp mina ögon alltså ..
Jag ska snart lägga miog i sängen eller gå på fotboll, sängen blir det nog va? Haha, ska äta chips &dip & kolla på tv. En myskväll helt enkelt. Ska läsa igenom några papper med, för har prov på torsdag i klipptermelogi eller vad det heter =)

Nu ska jag nysa vidare, snorkråkor till er alla ! ♥

Halvdöd & SATC

Hej på er!

Dagen har vairt galen. Allt har varit kaos. Började dagen med att snacka skit om fredagen, alltid lika kul. Sedan blev det matte i 3 timmar, skrattade åt allt & inget, helt okej det med! Därefter hade jag idrott.. Då är det alltid något som går snett. Denna gången var det en idiot som sprutade tantparfym mitt framför näsan på mig. Ni som inte vet, jag har astma & jag tål inte starka dofter & sådant. Men jag fattar inte varför man tar parfym på sig innan idrotten.. Men iaf, jag fick världens hostattack, som sedan gick över. Så jag gick in igen, jag skakade i hela kroppen kände mig typ svin färdig.. Men sedan kom det jobbiga, jag fick ingen luft. Så jag satt ute i kylan. Till slut ringde jag mamma & hon fick komma och hämta mig, mina fina vänner hjälpte mig också. Men får ju panik & man vet inte riktigt vad man ska göra när man inte får luft. Bra att jag har dom där! 

Men det fixade sig iaf, jag har legat i min säng, för jag blev så fruktansvärt utmattad. Så nu ska jag skriva en svenska uppgift, sen ska jag kolla på SATC hela kvällen, underbart!

Bildbomb

- men den kommer inte explodera!

Partajjjjj

Heeeeellllo!
Har inte haft ork eller tid till att skriva. Hehe, alltid samma ursäkt. Jag festade iaf igår. Hade det jätte bra. Trivdes som fisken i vattnet eller vad man säger. Lägger ut bilder är jag kommer hem. Det vill säga imorgon.
Tänkte mest bara säga att jag lever, jag har inte gått under jorden än !

Trött

Jag har börjat bli sådär äckligt trött igen, jag gillar det inte. Klockan är inte ens 4 och det är redan mörkt ute. Vaaaarför ska just jag bo i detta kalla land? Ska flytta härifrån så fort som möjligt, tänkte inte frysa resten av mitt liv.
Skolan har iaf varit helt okej. Jag har slutar 20 över 11 idag & igår. Kanske nämde det igår? Minns inte. Så jagvar hemma vid halv 1. Jag gick från Markaryd till Timsfors, duktigt. Men dock väldigt jobbigt. Sedan dess har jag bara legat & tagit det lungt, försöker hitta energi någonstans i mig. Jag går på ångor.
Jag måste i vilket fall som helst städa mitt rum & garderoben. Jag orkar inte. Vill soooova ...

RSS 2.0